Serum za rast trepalnic je enostaven za uporabo

Serum za rast trepalnic na podlagi svojih enkratnih rezultatov daje občutek, da zahteva zelo komplicirano uporabo, ki bo vzela ogromno časa in terjala veliko truda. Najbrž je takšna predstava nastala po izkušnjah z drugimi metodami, ki ustvarjajo videz dolgih in košatih trepalnic. Že nanos maskare vsako jutro vam vzame precej časa. Tudi če ste zelo vešče gibov s krtačko maskare, popoln nanos vzame vsaj 5 minut. Vsako trepalnico posebej je potrebno obleči s tankim slojem maskare, katere nikakor ne sme biti niti za trohico preveč, saj ustvari videz zlepljenih trepalnic, ki izgledajo kot pajkove noge. Vas zanima podaljševanje trepalnic?

Da o nanosu umetnih trepalnic sploh ne govorimo. Najprej močno in agresivno lepilo, potem čakanje, da se ravno prav posuši in takrat se muka šele začne. Potrebno je zadeti pravo mesto, da rob umetnih trepalnic ni preveč oddaljen od vaših trepalnic in hkrati ne preblizu, da jih ne prilepite na naravne trepalnice. Temu bi namreč sledila prava katastrofa. Pri odstranjevanju bi zagotovo z močnim lepilom izpulili tudi svoje trepalnice, zaradi česar bi vam v spomin ostali samo prazni prostori med trepalnicami.

Veste, da trepalnice, da ponovno zrastejo, potrebujejo kar nekaj mesecev? K sreči je tudi serum za rast trepalnic, da rast novih trepalnic spodbudi. Ne glede na to, ali popravljate stanje po ponesrečeni uporabi umetnih trepalnic ali samo želite podaljšati svoje trepalnice, serum nudi pravo nego. Hkrati je uporaba izredno enostavna in hitra. Nanašate ga vsak dan, zjutraj, ko si umijete obraz, in zvečer, ko odstranite vsa ličila tistega dne. Nanos ne bi mogel biti enostavnejši. Vsak serum za rast trepalnic ima priložen aplikator, ki ima omogoča natančen nanos brez pretiranega truda. Potrebno je zgolj nekaj potegov z aplikatorjem ob robu vaših trepalnic, da nanesete tanko plast seruma, ki se bo potem vpil v trepalnice. Po nanosu lahko brez skrbi nadaljujete z nanosom ličil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *