Splošni pogoji za najem kombija za tujino

kombi-najem2Morate nujno v tujino prepeljati nek večji tovor, a žal nimate kombija, ki pa vam bi trenutno zelo koristil, prav tako ga nima nihče od vaših prijateljev? Podjetje Agio je vaša prava rešitev in zagotovo prava odločitev, da dobite najbolj ugoden najem kombija za tujino. Seveda obstajajo splošni pogoji za najem kombija za tujino, a niso zelo zahtevni, ker se podjetje Agio zaveda, da prej ko lahko ustrežejo stranki, bolj bo seveda zadovoljna.

Tako da se to podjetje vsekakor lahko pohvali, da je eden boljših ponudnikov na trgu, ker so cenovno najbolj ugodni, imajo široko ponudbo vozil, njihov zelo velik plus pa je tudi to, da vam vozilo tudi dostavijo.

Da bo najem kombija realiziran, potrebujete veljavno vozniško dovoljenje, osebni dokument ter kreditno kartico, za tujino pa potrebujete pisno soglasje najemodajalca in vozilo mora biti parkirano v hotelski ali drugi varovani garaži.

Najem kombija vam omogoča varno ter dokaj novo vozilo, ki vam bo omogočilo tudi izredno prijetno ter udobno vožnjo in to le za 60 EUR na dan. Podjetje resnično vrhunsko posluje ter naredi vse v korist stranki in poleg storitve za najem kombija pa omogoča še najem avtomobila, kombi prevoz ter prevoz oseb. Najem kombija je njihova velika prednost, saj imajo v ponudbi kombi znamke Renault Trafic, ki je namenjen prav prevozu oseb in nudi ogromno prostora, prav tako pa se v ponudbi najde tudi tovorno vozilo Master Furgon. Zagotavljam vam, da boste nad podjetjem navdušeni nad vozilom pa še bolj saj bo resnično vrhunske kakovosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *