Dolžinsko spajanje zahtevajo visoko produktivne rešitve

dolžinsko spajanjeObdelava različnega materiala zahteva izjemne stroje, ki omogočajo posamezne procese obdelovanja, za katere je značilno, da veljajo za bolj zahtevne. Dolžinsko spajanje je zagotovo proces pri obdelovanju materiala, ki zahteva prav to. Posamezni stroji vrhunskih proizvajalcev pa nam ponujajo prav to, in sicer visoko produktivne rešitve za potrebe skobljanja in stiskanja na enem mestu. Pri tem ima seveda pomembno vlogo tudi natančnost pri geometrijskem obdelovanju ter uporabnost prave sile na različnih izdelkih. Stroji in tudi linije za izdelavo dolžinskega spoja so tako prava mojstrovina na področju lesnoobdelovalne industrije. Tukaj je samo najboljše dovolj dobro.

Ključne prednosti stroja za dolžinsko spajanje

Stroji, ki poskrbijo za dolžinsko spajanje, so izdelani na vrhunskem nivoju in kot taki tudi delujejo. Omogočajo namreč izdelavo horizontalnega ali pa vertikalnega spoja v najvišji možni kvaliteti. Tak stroj se ponaša z izjemnimi prednostmi, med katerimi so v ospredju prav zagotovo enostavno posluževanje, pametna investicija, kompaktnost, natančnost ter še kaj.

Stroj za dolžinsko spajanje predstavlja velik potencial

Stroj, ki omogoča dolžinsko spajanje, pa prav tako predstavlja izjemno velik potencial za vse začetnike. Gre za izredno pametno investicijo, ki predstavlja izredno dobro razmerje s ceno ter zmogljivostjo. Tak stroj se lahko celo nadgradi do kombinacije z dvema rezkalnima agregatoma. Poleg tega se ponaša tudi z izjemno hitro amortizacijo. Pomembno je tudi podnožje stroja, ki omogoča odlično stabilnost za še boljše dolžinsko spajanje. Poleg tega pa je to tudi eden od osnovnih pogojev za natančno izdelavo ozobljenja.

Vertikalno ter horizontalno spajanje

Vertikalno spajanje velja za najpogostejšo obliko spajanja, ki se uporablja prav po celem svetu. Paketne linije za dolžinsko spajanje tako predstavljajo največjo dodano vrednost. Vertikalni spoj se uporablja za spajanje, in sicer za konstrukcijski les ter tudi za okenske lepljence. Vzporedno s to obliko spajanja pa gre tudi za horizontalno spajanje. To je drugo najpogostejše spajanje elementov. To spajanje se uporablja tako za enostavne kot tudi za avtomatske linije Najpogosteje pa se vsekakor uporablja v proizvodnji pohištvenih plošč ali pa pri ploščah, ki se uporabljajo za izdelavo kuhinjskih miz, kjer se spoj nikakor ne sme videti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *