Podaljševanje las ni zgolj modna muha

podaljševanje lasVečina ljudi je prepričanih, da je podaljševanje las posledica nečimrnosti, vendar se zanj pogosto odločajo tudi tisti, ki imajo z lasmi dejansko težave. Bodimo odkriti: lepi lasje so zagotovo okras, ki je vsem pri srcu, če so lasje tanki in redki, pa vplivajo tako na naš videz kot na samopodobo, kar ima lahko neprijetne posledice pri zaposlovanju, medosebnih odnosih in še marsikje drugje. Podaljševanje las lahko tako tudi tistim, ki se s svojimi naravnimi lasmi ne morejo ravno pohvaliti, pomaga do boljšega in bolj urejenega videza. Za več informacij glede podaljševanja las kliknite tukaj.
V salonih, kjer nudijo podaljševanje las priznavajo, da je večina podaljškov sicer namenjenih dejanski podaljšavi – ženske, ki imajo preslabo kakovost las, da bi dosegle želeno dolžino, si pomagajo z vstavki, ki jim omogočijo, da jim lasje po novem padajo tudi do pasu. Pogosto pa jih obiščejo tudi stranke, ki imajo slabe in redke lase. In pri teh dodatek pramenov las ni potreben zaradi doseganja večje dolžine, temveč predvsem zaradi bolj gostega in bolj bujnega videza las pri krajših dolžinah. Tudi lasje, ki segajo zgolj nekoliko čez uhlje ali morda do ramen, so videti veliko bolje, če so gosti.

Prav tako je zmotno mnenje, da se za podaljševanje las odločajo predvsem mlada dekleta. Takšno mnenje je povsem zgrešeno, saj je treba v prvi vrsti vedeti, da strošek podaljšave in zanemarljiv, torej si ga mladi običajno ne morejo privoščiti. Največkrat se zanj odločijo zgolj ob posebnih priložnostih, ko so njihovi straši pripravljeni za njihov videz odšteti nekoliko več, na primer ob maturantskem plesu. Sicer pa so podaljšave predvsem v domeni odraslih, še zlasti tistih, ki morajo skrbeti za dober videz zaradi svoje službe, ne pa zaradi samovščenosti.

Predsodki glede podaljševanja so torej povsem zgrešeni. Ne gre za modno muho, temveč za povsem razumsko potrebo, ki nam lahko v življenju precej pomaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *