Apartmaji Rab

Otok Rab ima 8 čudovitih naselij in tam prebiva čez 9200 prebivalcev. Leži med otokoma Krk in Pag. Imajo tudi bogato zgodovinsko kulturo. Nudijo vam lahko pestro izbiro prenočišč (hoteli, apartmaji, kampi). Če si radi sami kuhata je super izbira apartma. Kliknite na povezavo http://www.apartma-rab.com/ in izberite apartma na otoku Rab.Turizem je tam zelo razvit in vam bodo z veseljem pomagali poiskat domače pridelke, katere boste z veseljem vrgli v lonec. Eko ponudba je že skoraj na vsakem koraku, saj jim tam sonce sveti 2480 ur na leto in to bistveno vpliva na pridelke.

Sama rada rajši izberem apartma, ker se tam počutim bolj svobodna. Turizem je v vsakem domu. Sam otok je idealen za dopust z majhnimi otroci in mladi, imajo veliko število peščenih plaž. Na primer turistično mesto Lopar ima 22 peščenih plaž in celo vrstno ponudbo apartmajev.

Tudi kamnite in betonske plaže so na vsakem vogalu, če vam pesek ni pri srcu. Rab je že večkrat osvojil razne nagrade za najboljšo hrvaško destinacijo. Tam so poletja topla, zime pa blage. Rekreativnim nudijo ogromno. Tam boste našli kolesarska steza, ogromno pešpoti, potapljanje, tenis in razne morske in obmorske aktivnosti. Zabave tam nikoli ne manjka. Rab je zelen otok sonca, lepote, morja.