Apartma Krk

apartmaji-krkKo sem spoznala svojega sedanjega fanta, sva si privoščila počitnice na otoku Krk. Šla sva z majhnih nahrbtnikom raziskovat. Zasledila sva ogromno apartmajev na Krku. Cenovno so apartmaji zelo dostopni. Lahko si pa tudi privoščite prestižni apartma na Krku (več na http://www.apartma-krk.com/), če vam to dopušča denarnica.

Otok je med drugim drugi največji otok na Hrvaškem. Prednost je tudi ta, da so ga leta 1980 povezali z mostom in se lepo zapelješ na otok. Od tam je tudi čudoviti pogled na morje. Prijeten občutek iz mosta pogledaš levo morje pogledaš desno morje.

Slovenci radi obiščemo otok Krk zaradi bližine. Apartmaji Krk so priljubljena destinacija za nas Slovence in tujce. Na otoku je letališče, tako, da če potrebujete počitek za let, vam svetujem preveriti apartmaje na Krku in se tam odpočiti. Lahko pa s trajektom greste na Cres ali Rab.

Plaža je lepa,urejena in čista. Lahko se pohvalijo z naravnimi peščenimi plažami in z mnogimi zalivi. Vsa večja naselja (razen Dobrinja) se nahajajo tik ob morju.

Klima na Krku je prijetna. Na tem čudežu lahko najdete dva jezera in tri reke. Glavno mesto otoka je Krk, ki se enako imenuje kot sam otok. Sama turistična zgodovina mesta Krk sodi med najstarejših na Jadranu(1866 izdali prvo razglednico). Mesto Krk ponuja prenočišče v apartmajih, hotelih, pansijonah in kampih. Mesto oživi poleti in takrat so številne plaže primerne za razne morske športe.