Strokovni prevajalci pod eno streho

Strokovni in izkušeni prevajalci so nedvomno zelo zaželen kader, saj potrebe po prevajanju zaradi vse bolj globalnega delovanja naraščajo. V podjetju Multilingual smo zato pod eno streho povezali več kot 500 prevajalcev po vsej Evropi, ki so strokovnjaki za različne jezike in jezikovne kombinacije. Kliknite na povezavo, če vas zanimajo kakovostni prevajalci.

Naši prevajalci poleg kakovosti zagotavljajo tudi hitro odzivnost in prevajanje tako enostavnejših kot najbolj zahtevnih besedil, pri katerih po potrebi terminologijo uskladijo tudi z drugimi strokovnjaki ter vam tako zagotovijo brezhiben prevod. Prevod po potrebi pregleda tudi lektor, ki poskrbi za vse nianse besedila in ga popolnoma prilagodi zahtevam ciljnega jezika.

Vedno smo tu za vas

Ponosni smo, da nam zadovoljne stranke zaupajo in se rade vračajo, saj vedno prisluhnemo njihovim potrebam in zagotovimo pomoč tudi v primeru časovne stiske ali drugih specifičnih potreb. Naši prevajalci lahko do 5 strani besedila prevedejo že v istem dnevu ter vas tako rešijo pred morebitno časovno stisko.

Izberite največ za vaš denar – ob prvem sodelovanju vam pripada tudi 10 % popust na celoten prevod.

Prevodi hitro in ugodno.
040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *