Sodni prevodi, vredni zaupanja

Sodni prevodi so besedila, pri katerih sta ključnega pomena doslednost in ustrezna usklajenost prevoda z izvirnikom. Pomembno je, da delo prepustite profesionalnim prevajalcem in pri podjetju Multilingual vas čaka usposobljena ekipa, ki je kos vsem izzivom. Že vrsto let sodelujemo z izkušenimi sodnimi tolmači, pooblaščenimi s strani Ministrstva za pravosodje, ki so specializirani za različne jezikovne kombinacije in področja.

Sodni prevodi so običajno potrebni za prevajanje dokumentov in različnih potrdil, ponudimo pa vam lahko tudi druge tipe prevodov. Naročilo vedno predamo prevajalcu, ki izbrano področje dobro pozna ter poskrbi za terminološko in vsebinsko popoln prevod.

Zagotovljena zaupnost podatkov

Zavedamo se, da sodni prevodi vsebujejo tudi informacije, ki so poslovna skrivnost, zato imamo vzpostavljene zelo stroge zahteve glede varovanja podatkov, ki se jih tudi dosledno držimo. Vedno smo na vaši strani in vam priskočimo na pomoč tudi z morebitnimi nasveti. Delo opravimo hitro in zanesljivo ter se držimo vseh dogovorjenih rokov.

Sodni prevodi po ugodnih cenah.
Kontaktirajte nas: 040 817 820 ali info@multilingual.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *