Sobno kolo mi je pomagalo priti nazaj v formo

sobno kolo fitnes trgovinaVedno sem se rada gibala in prepričana sem bila, da se mi ne bo nikoli zgodilo, da bi se zapustila in zanemarila svoje telo, saj imam šport pač rada. Tudi ko sem zanosila, sem bila prepričana, da se bom po porodu hitro vrnila v formo, da bom ob vsaki priliki tekla, si še vedno vzela čas za fitnes in podobno. Vendar sem dobila dvojčka, s katerima je bilo kar nekaj dela, in tudi pol leta po porodu še nisem naredila prav nič zase. Kilogramov je bilo preveč, bila sem v slabi formi in vsaka stvar me je takoj utrudila. Mož mi je zato v spletni fitnes trgovini http://www.liveactive.si/fitnes-oprema/sobno-kolo/ kupil sobno kolo, s katerim naj bi se ponovno začela gibati.

Vem, marsikdo bo rekel, zakaj ravno sobno kolo, ko bi lahko poskrbela za gibanje na mnogo drugih načinov. Res je – mož je vsak večer popolnoma sam skrbel za otroka in mi tako dal možnost, da se gibam, a ker v našem kraju ni fitnes centra, to pač ni bila možnost. Lahko bi sicer tekla, vendar je bila tu druga težava. Enostavno si nisem mogla predstavljati, da bi se s svojimi kilogrami stlačila v triko in tekla vsem na očeh. Ja, bilo mi je nerodno.

Sobno kolo je bilo torej enostavna in praktična rešitev, da sem lahko začela z vračanjem v formo kar doma. Najprej sem zgolj kolesarila, nato sem začela dodajati razne vaje. Dvigi trupa za trebušne mišice in sklece ter počepi so bili najprej izredno naporni, a sčasoma so stvari postajale lažje. Kilogramov je bilo manj in ko sem se jih znebila dvanajst, sem vendarle zbrala pogum ter sobno kolo zamenjala za tek zunaj. Seveda pa mi pride kolo še vedno zelo prav ob slabem vremenu ali takrat, ko moža ni doma, da bi skrbel za varstvo otrok. Takrat počakam, da zaspita, in sedem na sobno kolo, kjer naberem precej kilometrov.

Če vas zanima fitnes oprema, vam priporočamo tudi klik na članek Fitnes trgovina za vse ljubitelje športa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *