Šampon proti izpadanju las

sampon proti izpadanju lasŽe samo ime nam v bistvu pove za kakšne namene si kupimo šampon proti izpadanju las. Skrbi nas, ker v umivalniku vsako jutro najdemo nešteto las, skrbi nas, ker so vsepovsod: na vzglavniku, po tleh, na obleki. Še posebej pa nas skrbi, ker smo ljudje občutljivi na svoj videz, na svoj zunanji izgled in ker lasje tako kot zobje močno vplivajo na našo samopodobo.

Naravno je, da nam jeseni in spomladi lasje nekoliko bolj izpadajo in tega ne moremo preprečiti. To začasno izpadanje las ni zaskrbljujoče. Izpade nam lahko tudi več kot sto las dnevno. Pomagamo si z ustrezno prehrano, lepšim ravnanjem z lasmi, se izogibamo stresu, največkrat pa posežemo po enem izmed šamponov proti izpadanju las.

Nekoliko bolj zaskrbljujoče je trajno izpadanje las, ki se največkrat pojavlja pri moškem in mu pravimo plešavost. Takšno izpadanje las je veliko težje zaustaviti. Za začetek sezite po dobrem šamponu proti izpadanju las.

Na trgu se pojavlja množica šamponov proti izpadanju las. Poskušajmo lase okrepiti tudi na ta način. Ti izdelki pomagajo pri preprečevanju izpadanja las in spodbujajo njihovo rast, saj vsebujejo hranilne snovi, ki krepijo lasne korenine in seveda množico drugih pomembnih snovi, ki pozitivno vplivajo na naš naglavni okras.

Če se ne morete odločiti kateri šampon bi izbrali, bo najbolje, da vstopite v bližnjo lekarno ali drogerijo. Izkušen farmacevt ali trgovec vam bosta sigurno znala svetovati. Upajmo le, da bo šampon proti izpadanju las pri vas opravil svojo nalogo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *