Podaljševanje trepalnic

podaljsanje-trepalnicZmeraj več kozmetičnih salonov ima med ponudbo tudi podaljševanje trepalnic. Podaljševanje trepalnic je lepoten hit, ki je prevzel številne uporabnice, predvsem zaradi tega, ker so podaljšane trepalnice zelo praktične, saj si ni več treba vsakodnevno nanašati maskare. Preberite v članku ali je možno podaljševanje trepalnic brez stranskih vplivov.

Poleg tega pa podaljšane trepalnice tudi delujejo popolnoma naravno. Vaše oči bodo z uporabo postopka podaljševanja trepalnic zagotovo pritegnile marsikateri pogled. Pri postopku podaljševanja trepalnic se nanese na že obstoječe trepalnice od 60 do 120 trepalnic iz sintetičnega materiala.

Število trepalnic, ki se nanesejo, je seveda odvisno od gostote in dolžine vaših naravnih trepalnic. Pri postopku podaljševanja trepalnic se prvo s stilistom dogovorite glede ukrivljenosti in dolžine trepalnic, ki jih želite. Na voljo so dolžine trepalnic od 7 do 15 milimetrov.

Postopek nanašanja traja 2 uri, saj je treba pritrditi vsako trepalnico posebej. Naše naravne trepalnice izpadejo okoli tretjega meseca. Podaljšane trepalnice je ravno zaradi izpadanja treba tudi refilirati oz. dopolnjevati. Postopek refiliranja opravi stilist približno 1 x na mesec. V nekaterih primerih se lahko refil izvaja tudi nekoliko manj pogosto. Podaljšane trepalnice seveda lahko izpostavimo tudi vodi, tako, da se lahko brez skrbi tuširamo, plavamo v bazenu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *