Poceni apartma v Kranjski Gori

apartma kranjska goraPreživite zimske počitnice v idilični vasici na severozahodu Slovenije. Kranjska Gora je zaradi položnejših smučarskih prog primerna predvsem za družine z otroci. Turistom so na voljo hoteli, zasebne sobe, penzioni in apartmaji. Za izbiro in najem apartmaja lahko obiščete spletno stran http://www.apartma-kranjska-gora.com/ ali pa na Googlu v iskalnik vpišete »apartma kranjska gora« in preklikate spletne strani ponudnikov apartmajev v Kranjski Gori in bližnji okolici (Podkoren, Gozd Martuljek, Rateče).

Kranjska Gora vam poleg zimske zabave (smučanje, sankanje, drsanje, tek na smučeh) ponuja v toplejših mesecih obilo možnosti za sprehode, pohodništvo in izlete. Turisti se lahko skozi vse leto osvežijo tudi v bazenu ali pa si privoščijo razvajanje z masažami, pedikuro, savnanjem v enem izmed wellness centrov. Če ste smučar, je najboljša lokacija za najem apartmaja v bližini smučišča. Ni lepšega kot si zjutraj po zajtrku obuti pancerje in se s smučmi odvleči do bližnje proge. Za najbolj zahtevne smučarje so na voljo tereni v Podkorenu.

Ljubiteljem smučarskega teka pa so na voljo urejene tekaške proge, ki vodijo od Kranjske Gore do Planice. Obisk zibelke smučarskih skokov je za vsakogar veliko doživetje, sploh pa sedaj, ko so zgradili prečudovit skakalni center s številnimi skakalnicami. Kdor pa si bo pobliže ogledal velikanko, bo znal še veliko bolj ceniti pogum, ki ga imajo skakalci, ko se spustijo po strmem zaletišču in odženejo v dolino. Želimo vam, da bi preživeli lepe počitnice v Kranjski Gori in da bi našli apartma po vaši meri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *