Apartmaji Hvar

Otok Hvar se lahko pohvali z svojo bogato kulturo in zgodovinsko preteklost. Če želimo dopust brez gneče na cestih, je otok idealna rešitev. Na Hvaru se lahko se pohvalijo, saj slovijo da je njihov otok med desetimi najlepšimi otoki širnega sveta. Zakaj ne bi Hvara obiskali tudi vi? Preverite ponudbo zasebnih sob in apartmajev na spletni strani http://www.apartma-hvar.com/Da ne boste začudeni, če mimo vas gre kakšna slavna oseba, ker si radi tam privoščijo dopust. Domačini so izredno prijazni.

V zasebnih apartmajih Hvar vas bodo večkrat pogostili in z vami kaj spili. Na samem otoku lahko obiščete mnogo lepih krajev in znamenitosti.

Rajske plaže vas bodo vabile vsako leto, med njimi je najbolj znamenita plaža Zlatni rat. Njegova oblika se spreminja, tokovi in veter ga nenehno oblikujejo. Ko se boste nastanili v apartmajih Hvar ali kakršni drugi nastanitvi povprašajte domačine za domače pridelke. Te so zelo kakovostne in kvalitetne.

Navdušili vas bodo nasadi oljk, sivk in vinogradi. Če ste željni nočnega življenja ste na pravem mestu. Znan club Carpe Diem Beach vas bo zibal pozno v noč do zgodnjih jutranjih ur. Topla in prijetna klima je tam celo poletje in tudi drugi letni čas, saj je po številu lepih dni med prvimi v celi Evropi in na samem jadranskem morju. Zato vam toplo priporočam poglejte ponudbe apartmaje Hvar, hitro spakirat kovček in pot pod noge.